برگزاری دوره آموزشی تکنولوژی تولید و فرآوری برنج .
کارگاه آموزشی با حضور کارشناسان اداره نظارت بر موادغذایی، آرایشی و بهداشتی به منظور آشنایی با اصول کلی تولید و فرآوری برنج ، آشنایی با خطوط تولید و فرآوری برنج و آشنایی با انواع رقم های برنج برگزار گردید..
کارگاه آموزشی با حضور کارشناسان اداره نظارت بر موادغذایی، آرایشی و بهداشتی و واحد مبارزه با قاچاق کالا و محصولات سلامت محور معاونت به منظور آشنایی با اصول کلی تولید و فرآوری برنج ، آشنایی با خطوط تولید و فرآوری برنج و آشنایی با انواع رقم های برنج برگزار گردید.
در این دوره آموزشی در خصوص موارد زیر آموزش های لازم ارائه شد
روشهای خشک کردن برنج
*روشهای پوست گیری و سفید کردن برنج*
آشنایی با انواع رقم های برنج*
*انواع دستگاه و تجهیزات خط تولید برنج
*آشنایی با آزمایشات تخصصی برنج.
آرشیو