کارگاه آموزشی

1403/4/18 دوشنبه

صبح امروز آنجام شد ......

برگزاری دوره آموزشی با موضوع نشانگر رنگی محصولات غذایی، نحوه تشخیص محصولات سلامت محور مجاز از غیر مجاز و نحوه پیگیری شکایات از محصولات غذایی، آرایشی و بهداشتی ویژه دانش آموزان در مدارس شهرستان آبادان...

.
به گزارش خبرنگار وبدا از آبادان؛

دوره آموزشی با حضور کارشناسان اداره نظارت بر موادغذایی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو به منظور ترویج الگوهای صحیح غذایی و آشنایی با محصولات سلامت محور مجاز از غیرمجاز، در مدارس پسرانه مقطع ابتدایی شهرستان آبادان برگزار گردید.
در این دوره آموزشی و توجیحی در خصوص موارد زیر آموزش های لازم ارائه شد:
*نحوه شناسایی مواد غذایی مجاز از غیر مجاز
* معرفی نشانگر رنگی تغذیه ای روی محصولات
*آشنایی و آموزش برچسب اصالت کالا بر روی محصولات و نشان سازمان غذا و دارو، ویژگی های اختصاصی این برچسب ها و نحوه استعلام از صحت برچسب
*راه های ثبت و پیگیری شکایات و گزارش تخلفات در خصوص محصولات غذایی بسته بندی شده و یا آرایشی و بهداشتی
*توزیع و نصب پوسترهای تهیه شده با موضوعاتی از جمله:
* نشانگرهای تغذیه‌ای
* راه تشخیص محصولات ارایشی و بهداشتی مجاز از غیرمجاز
* کاهش مصرف قند، نمک و چربی
* راه های ثبت شکایات از مواد غذایی بسته بندی شده، آرایشی و بهداشتی
.
.
آرشیو