رویدادها و جلسات

1402/5/22 یکشنبه

برگزاری کارگاه آموزشی در خصوص روش های تشخیص مواد غذایی مجاز و غیرمجاز.

برگزاری کارگاه آموزشی با موضوع روش های تشخیص مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی مجاز از غیرمجاز (قاچاق و فاقد مجوزهای بهداشتی) توسط معاونت غذا و دارو ویژه پرسنل معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی آبادان .

.
یکشنبه 22 مرداد 1402
کارگاه آموزشی با موضوع آشنایی با ویژگی های فراورده های غذایی، آرایشی و بهداشتی مجاز و روش های پیگیری شکایات پیرامون محصولات غذایی، آرایشی و بهداشتی ویژه پرسنل معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی آبادان توسط معاونت غذا و دارو برگزار گردید.

 به گزارش خبرنگار وب‌دا از آبادان؛ در این دوره آموزشی که توسط اداره نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی معاونت، جهت افزایش آگاهی و آشنایی در خصوص ویژگی‌های فرآورده های آرایشی و بهداشتی مجاز و غیرمجاز ( قاچاق و فاقد مجوزهای بهداشتی)، عوارض مصرف و آشنایی با سامانه TTAC به منظور استعلام اصالت کالا و سایر موارد دیگر برگزار گردید، موارد زیر تشریح شد:

👈راه های تشخیص محصولات غذایی مطمئن

👈راه های تشخیص محصولات آرایشی و بهداشتی مجاز

👈نشانگر رنگی روی محصولات

👈آشنایی و آموزش برچسب اصالت کالا روی محصولات و طریقه تشخیص صحت و استعلام آن

👈آشنایی و آموزش مشخصات روی برچسب محصولات غذایی و آشنایی با نشان سازمان غذا و دارو یا سیب سلامت و درج شماره پروانه بهداشتی ساخت محصولات زیر آن

👈راه های ثبت ‌و پیگیری شکایات و گزارش تخلفات در خصوص محصولات غذایی بسته بندی شده و یا آرایشی و بهداشتی

👈آشنایی با محصولات غذایی غیر مجاز : از جمله شربت ویمتو، نوشیدنی موگوموگو، سس گلوریا و... بدلیل استفاده از رنگ های غیر مجاز و مواد نگهدارنده و موارد دیگر.

 شهروندان گرامی در صورت مشاهده هرگونه تخلف یا داشتن شکایت در خصوص مواد غذایی بسته بندی شده ، آرایشی و بهداشتی می توانند با شماره تلفن 06153328913  تماس حاصل نموده و یا به صورت حضوری به معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی آبادان به نشانی احمد آباد - بین خیابان یک اصلی و بلوار ولایت- روبروی پارک پرندگان - ساختمان معاونت غذا و دارو مراجعه نمایند.

 .
آرشیو
كلمات كليدی :برگزاری کارگاه آموزشی در خصوص روش های تشخیص مواد غذایی مجاز و غیرمجازاداره نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی معاونت