یکشنبه 30 اردیبهشت 1403  

رویدادها و جلسات

1401/12/24 چهارشنبه

تشکیل کمیسیون فنی_تخصصی بررسی صلاحیت پروانه های واحدهای تولیدی .

کمیته فنی و تخصصی تایید صلاحیت پروانه های بهداشتی واحدهای تولیدی غذایی، آرایشی و بهداشتی تحت پوشش دانشگاه در شهرستان های آبادان، خرمشهر و شادگان، در معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی آبادان برگزار شد..

.
به گزارش خبرنگار وب‌دا از آبادان؛
در این جلسه که از ساعت
۹ صبح روز چهارشنبه ۲۴ اسفندماه سال جاری آغاز شد و بیش از ۲ ساعت به طول انجامید، موارد مهم ذیل مورد بررسی و تبادل نظر قرار گرفت و تصمیمات لازم اتخاذ شد:

  • ثبت منبع سه شرکت تولیدی محصولات غذایی ( صدور کد IRC )
  • بررسی میزان غنی سازی آرد شرکت تولیدی تحت پوشش
  • صدور پروانه ساخت محصولات غذایی (هل و زعفران)
  • تایید صلاحیت مسئول فنی کارگاه غذایی در شادگان
  • بررسی قابلیت مصرف تعدادی از کالاهای ملوانی
  • تعیین تکلیف شیرخشک های شرکت تولیدی

 کمیسیون بررسی و تایید صلاحیت پروانه‌های بهداشتی واحدهای تحت پوشش معـاونت غـذا و دارو دانشگاه علـوم پزشکی آبادان بـا حضـور دکتر زینب جوانمردی معاون غذا و دارو دانشگاه، ، مهندس الهام درویشی مدیر اداره نظارت بر مواد غذایی، آرایشی- بهداشتی معاونت، مهندس فاخته پژمان مدیر آزمایشگاه کنترل کیفی،  دکتر سحر صباحی عضو هیئت علمی دانشگاه ، مهندس ناهید طواف کارشناس واحد صدور پروانه ها و کارشناسان تخصصی هر گروه از فرآورده ها ( مهندس معرف، مهندس حقیقت خواه و مهندس احمدی) در محل دفتر معاونت غذا و دارو برگزار شد.

 در حاشیه این جلسه، از زحمات خانم دکتر صباحی عضو هیئت علمی، در طول سال جاری با اهدای لوح تقدیر قدردانی شد.

 .
آرشیو
كلمات كليدی :معـاونت غـذا و دارو دانشگاه علـوم پزشکی آبادان بتشکیل کمیسیون فنی_تخصصی بررسی صلاحیت پروانه های واحدهای تولیدی