سه‌شنبه 11 اردیبهشت 1403  

اخبار

1403/1/20 دوشنبه

تداوم نظارت بر کارگاه‌های تولید ترشیجات و شوریجات در شهرک صنعتی آبادان.

کارشناسان اداره نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی معاونت غذا و دارو از کارگاه های تولیدی ترشیجات و شوریجات در شهرک صنعتی آبادان بازرسی بعمل آوردند...

.
طی گزارش خبرنگار وب‌دا از آبادان :
کارشناسان اداره نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی معاونت غذا و دارو، از کارگاه‌های تولید ترشیجات و شوریجات در شهرک صنعتی آبادان بازرسی بعمل آوردند.
طی این پایش که با هدف حفظ سلامت مواد غذایی مورد توزیع در حوزه تحت نظارت دانشگاه صورت گرفت، به بررسی نوع محصولات غذایی موجود ، نحوه نگهداری محصولات اعم از شرایط بهداشتی، دمایی و همچنین رعایت دستورالعمل های بهداشتی از مراکز پخش در شهرک صنعتی آبادان پرداخته و از کلیه قسمت های کارگاه های مذکور بازرسی بعمل آمد.
در بازرسی انجام شده، محصولات نامنطبق از نظر ویژگی های میکروبی، ضمن صورتجلسه در محل ، در حضور کارشناسان معاونت غذا و دارو دانشگاه آبادان معدوم شدند.
ازجمله محصولات تولیدی این شرکت ها میتوان به انواع سرکه (سرکه خرما، سرکه سیب و خیارشور و....) اشاره نمود.

در همین راستا شماره تلفن 190 وزارت بهداشت و درمان آماده دریافت گزارشات و شکایات شهروندان گرامی است..
.
آرشیو
نسخه قابل چاپ
بیشتر