یکشنبه 30 اردیبهشت 1403  

مطالب سودمند

.

بیماری تحلیل عضلات چیست و راههای مقابله با آن کدامند؟

1401/6/28 دوشنبه

بیماری تحلیل عضلانی بیماری است که سبب می شود عضلات با بالا رفتن سن قدرت خود را از دست بدهند. عضلات سالم تاثیر بسیار شگرفی بر زندگی روزمره دارند. در صورتی که عضلات ضعیف باشند و یا دچار تحلیل شوند به زودی زندگی تحت تاثیر قرار می گیرد.اما باید بدانید برای مقابله با این بیماری راهکارهای زیادی وجود دارد!

محققان قبل از هر چیز از تمامی بیماران خود می خواند به این نکته توجه ویژه ای داشته باشند بهترین روش مقابله با این بیماری حفظ تحرک عضلات است
تمامی ورزشها مفید هستند! زیرا تمامی ورزشها با تحرک عضلات همراه هستند. اما انجام برخی ورزشها به عدم تحلیل عضلانی بیشتر کمک می کند. پیاده روی یکی از ورزشهایی است که از بیماری تحلیل عضلانی جلوگیری به عمل می آورد. پیاده روی ورزشی است که همه می توانند انجام دهند و نیاز به ابزار و یا مکان خاصی ندارد.

مطالعه صورت گرفته در مورد پیاده روی و حفظ سلامتی عضلات!

مطالعه ای بر روی 227 ژاپنی بالای 65 سال نشان داد 6 ماه پیاده روی قدرت عضلات را افزایش می دهد، به ویژه کسانی که عضلات ضعیفی دارند این ورزش برای آنها بسیار مفید است. در این مطالعه، مسافتی که هر فرد می توانست پیاده روی کند متفاوت بود ! اما تمامی آنها این مسافت را در هر ما به میزان 10% افزایش دادند.
مطالعه دیگری بر روی 879 فرد بالای 60 سال نشان داد کسانی که تندتر پیاده روی می کنند کمتر در معرض ابتلا به بیماری تحلیل عضلانی قرار می گیرند. پیاده روی یکی از ورزشهایی که باید در برنامه روزمره همه به ویژه سالمندان گنجانده شود تا به عدم ضعف عضلانی کمک کند. به سلامتی عضلات خود اهمیت دهید!

ورزشهای هوازی از تحلیل عضلات جلوگیری به عمل می آورند!

ورزشهای هوازی ورزشهای موثری هستند که از تحلیل عضلانی جلوگیری به عمل می آورند. تحلیل عضلات بیماری است که سبب می شود عضلات با بالا رفتن سن قدرت خود را از دست بدهند.
بهترین روش مقابله با این بیماری حفظ تحرک عضلات است. تمامی ورزشها مفید هستند اما انجام برخی ورزشها به عدم تحلیل عضلانی بیشتر کمک می کند. یکی از این ورزشها انجام ورزشهای هوازی و مقاومتی است.

تمرینات هوازی چگونه از تحلیل عضلات جلوگیری به عمل می آورند؟

در تمرینات هوازی ضربان قلب افزایش می یابد و از تحلیل عضلات جلوگیری به عمل می آید. اغلب مطالعات می گویند علاوه بر تمرینات هوازی باید تمرینات مقاومتی و منعطف را نیز در برنامه ورزشی خود بگنجانید. این دو ورزش مکمل یکدیگر هستند.

این مطالعه نشان میداد ورزشهای هوازی مانند دوچرخه سواری و یا پیاده روی به تنهایی می توانند مقاومت عضلات را بالا ببرند. اما به مطالعات بیشتری در این زمینه نیاز است. با بالا رفتن سن، توجه به سلامت اهمیت بسیار زیادی پیدا می کند. در هر سنی که هستید ورزش را از زندگی خود حذف نکنید.

ورزشهای مقاومتی و جلوگیری از تحلیل عضلات!

ورزشهای مقاومتی ورزشهایی هستند که از تحلیل عضلات به ویژه در سنین بالا جلوگیری به عمل می آورند. تحلیل عضلانی بیماری است که سبب می شود عضلات با بالا رفتن سن قدرت خود را از دست بدهند.
بهترین روش مقابله با این بیماری حفظ تحرک عضلات است. ورزشهای هوازی، مقاوتی و تعادلی می توانند از تحلیل عضلات جلوگیری به عمل بیاورند و حتی آنها را قوی کنند.
دست کم دو تا چهار جلسه ورزش در هفته سبب می شود بدن سالم بماند. تمامی ورزشها مفید هستند اما انجام برخی ورزشها به عدم تحلیل عضلات بیشتر کمک می کند.

ورزشهای مقاومتی کدامند؟!

یکی از این ورزشها انجام تمرینات مقاومتی است. این تمرینات شامل وزنه برداری، کشیدن نوارهای مقاومتی و حرکت بدن بر خلاف جاذبه زمین می شوند.
هنگامی که این تمرینات را انجام می دهید، فشار حاصله سبب تحریک سیگنالهای رشد و در نتیجه افزایش قوای عضلانی می شود. علاوه بر این، تمرینات مقاومتی هورمونهای رشد را افزایش می دهند.
این سیگنالها با سلولهای عضلات ترکیب می شوند و پروتین های جدید می سازند. با ساخت پروتین های جدید سلولهای ماهواره ای تحریک می شوند.
همین امربه رشد و ترمیم عضلات کمک می کند (کار سلولهای ماهواره ای تقویت عضلات است). به همین دلیل انجام تمرینهای مقاوتی بهترین روش برای افزایش قوای عضلانی و جلوگیری از تحلیل آنهاست.
 
آرشیو
نسخه قابل چاپ