بازرسی از آزمایشگاههای واحدهای تولیدی محصولات غذایی.
کارشناسان معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی آبادان، از واحدهای تولیدی محصولات غذایی در شهرک صنعتی خرمشهر بازرسی بعمل آوردند..
به گزارش خبرنگار وبدا از آبادان:
کارشناسان واحد های غذایی،و میکروبیولوژی آزمایشگاه کنترل کیفی معاونت غذا و دارو آبادان، با هدف کنترل مستمر و ممیزی از آزمایشگاه واحد تولیدی سرکه تقطیری بازرسی بعمل آوردند.
در این بازرسی ضمن ممیزی آزمایشگاه واحد تولیدی بر اساس حداقل الزامات GLP و پیش نیازهای مدیریت کیفیت آزمایشگاه (بررسی مستندات و تجهیزات آزمایشگاهی ) و تکمیل چک لیست ارزیابی پرداخته شد.
از محصولات تولیدی میتوان به انواع سرکه تقطیری و الکل طبی اشاره کرد.
در همین راستا شماره تلفن 190 وزارت بهداشت و درمان آماده دریافت گزارشات و شکایات شهروندان گرامی است..
آرشیو