1398/11/22 سه‌شنبهمرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی دانشکده علوم پزشکی آبادان
حضور تمام قد اورژانس ۱۱۵ مرکزمدیریت حوادث و فوریت های پزشکی آبادان در یوم الله ۲۲ بهمن
مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی آّبادان با استقرار9 دستگاه آمبولانس و یک دستگاه اتوبوس آمبولانس آمادگی کامل خود را جهت پوشش امدادی مراسم 22 بهمن اعلام کرد

به گزارش روابط عمومی مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی دانشکده علوم پزشکی آبادان به نقل از دکتر امین منصور رئیس اورژانس پیش بیمارستان :

دکتر امین منصور ضمن تبریک یوم الله ۲۲ بهمن به ملت بزرگ ایران و گرامیداشت چهلمین روز شهادت سرداردل سپهبد قاسم سلیمانی و همرزمانش گفت: مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی آبادان تمهیدات گسترده ای در جهت پوشش امدادی _درمانی مراسم راهپیمایی ۲۲ بهمن در نظر گرفته بود و از همان ساعات اولیه امروز اورژانس ۱۱۵ شهرستان های تابعه این مرکز (آبادان ، خرمشهر و شادگان) با حضور و استقرار در نقاط از پیش تعیین شده مسیر راهپیمایی آماده خدمات رسانی به مردم شدند.

منصور افزود: برای راهپیمایی ۲۲ بهمن ۹ دستگاه آمبولانس و یک دستگاه اتوبوس آمبولانس در مسیر راهپیمایی متسقر شدند. علاوه بر این مرکزMCMC  ،EOC و پایگاه های فعال در سطح سه شهرستان در نیز حالت آماده باش هستند.

مدیر فوریت های پزشکی در پایان اضافه کرد: به رسم هرسال پرسنل خدوم و همیشه در صحنه فوریت های پزشکی مرکز مدیریت آّبادان علاوه بر پوشش این مراسم ، با حضور در کنار مردم با آرمان های امام راحل (ره) و انقلاب اسلامی تجدید بیعت می کنند که جا دارد از این عزیزان تشکر و قدردانی کنم.

در ادامه تصاویری از حضور اورژانس ۱۱۵ در راهپیمایی ۲۲ بهمن را مشاهده می کنید: