1398/12/21 چهارشنبهمرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی دانشکده علوم پزشکی آبادان
پرواز بالگرد اورژانس هوایی برای اعزام مادر شاخص پرخطر
دکتر امین منصور رئیس اورژانس پیش بیمارستانی مرکزآبادان از پرواز بالگرد اورژانس هوایی برای انتقال سریع و ایمن مادر شاخص پر خطر خبر داد.

به گزارش روابط عمومی مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی دانشکده علوم پزشکی آبادان:

دکترامین منصور رئیس اورژانس پیش بیمارستانی آبادان گفت : بالگرد اورژانس هوایی برای نجات جان مادر شاخص پرخطر به پرواز در آمد. این بیمار 31 ساله با خونریزی داخلی و انجام عمل سزارین اورژانسی و تثبیت علایم حیاتی در بیمارستان ولیعصر خرمشهربستری شده بود که امروز صبح جهت ادامه درمان با بالگرد به اهواز اعزام شد.

ایشان در ادامه گفت : در ساعت 08:20 صبح امروز ساعت 21 اسفند 98 با اعلام بیمارستان ولیعصر خرمشهر به مرکز پایش مراقبت های شبانه روزی MCMC مبنی بر نیاز به اعزام سریع و ایمن مادر شاخص پر خطر به مرکز درمانی مجهز بلافاصله اقدامات لازم جهت انتقال بیمار شروع گردید.

وی افزود : مرکز پایش مراقبت های درمانی MCMC  پس از گرفتن پذیرش برای بیمار در icu بیمارستان امام خمینی اهواز با همکاری و هماهنگی مرکز هدایت عملیات بحران EOC بالگرد اورژانس هوایی در ساعت 09:00 در فرودگاه بین المللی آبادان برای انتقال بیمار بر زمین نشست.

دکتر منصور در پایان اظهار داشت : بیمار 31 ساله به کمک آمبولانس فوریت های پزشکی خرمهشر از بیمارستان به فرودگاه انتقال داده شد و از آنجا با بالگرد به بیمارستان امام اهواز اعزام گردید

گفتنی است پایان عملیات اعزام هوایی با تحویل دادن بیمار به بیمارستان امام خمینی اهواز در ساعت 10:00 خاتمه پیدا کرد.

در ادامه تصاویری از این اعزام را مشاهده می کنید: