1398/11/27 يكشنبه

معرفی سرپرست جدید بیمارستان آیت‌اله طالقانی آبادان.

با ابلاغ رئیس دانشکده علوم پزشکی آبادان، سرپرست جدید بیمارستان آیت‌اله طالقانی این شهرستان معرفی شد. .

به گزارش خبرنگار وب‌دا از آبادان با ابلاغ دکتر شکراله سلمان‌‎زاده، دکتر علی امیدیان به عنوان سرپرست جدید بیمارستان آیت طالقانی آبادان منصوب شد.

در متن ابلاغ سرپرست جدید بیمارستان آیت‌اله طالقانی آمده است: «احتراماً با توجه به مراتب تعهد، درایت و توانایی جنابعالی بموجب این ابلاغ شما را به عنوان سرپرست بیمارستان آیت‌اله طالقانی منصوب می‌نمایم.

امید است با استعانت از خداوند سبحان و در سایه توجهات حضرت ولی عصر (عج) و براساس اهداف، سیاست‌ها و برنامه‌های وزارت متبوع و این دانشکده در جهت ارتقاء سطح بهداشت و درمان جامعه و افزایش کارایی واحدهای تابعه و خدمت به امت شهیدپرور و پیشبرد اهداف نظام مقدس جمهوری اسلامی با تمام توان، فعالیت نمایید. توفیق حضرتعالی را ازدرگاه ایزد منان خواستارم.»