1398/12/5 دوشنبه

آغاز به کار بخش جدید میکروبی در آزمایشگاه‌های آب جنوب غرب خوزستان.

مدیرگروه سلامت محیط معاونت بهداشت دانشکده علوم پزشکی آبادان از آغاز به کار بخش جدید میکروبی در آزمایشگاه‌های آب محدوده فعالیت این دانشکده خبر داد. .

جعفر ربیحاوی صبح امروز در گفتگو با خبرنگار وبدا در آبادان اظهار داشت: شنا بیشتر از آن که جنبه ورزشی داشته باشد جنبه تفريحي دارد و يكي از مفرح‌ترين سر‌گرمي‌ها براي سلامت جسم و روح به حساب مي‌آيد و با توجه به نزدیک شدن به ایام گرم سال و استقبال بیش از پیش مردم از استخرهای شنا به منظور حفظ و ارتقاء سطح سلامت شناگران برآن شدیم تا شاخص‌های کیفی بیشتری از آب استخرهای شنا را مورد ارزیابی و پایش و  وضعيت آلودگي ميكروبي اين استخرها را در بخش جدیدی که بیشتر مربوط به تاسیسات تصفیه آب می شود مورد بررسي قرار دهیم.

مدیرگروه سلامت محیط معاونت بهداشت دانشکده علوم پزشکی آبادان گفت: کارشناسان بهداشت محیط مراکز تحت پوشش پس از بازدید از تاسیسات و محیط فیزیکی استخرها به بررسی مواردی از قبیل کدورت، کلر آزاد باقیمانده و pH آب کرده و از حوضچه ها نیز نمونه‌برداری انجام می‌شود.

وی با اشاره به اهمیت بررسی شاخص‌های میکروبی آب استخرها برای پیشگیری از شیوع انواع بیماری‌ها، گفت: تاکنون پایش‌های میکروبی صورت‌گرفته در بخش میکروبی استخرها به کلیفرم‌های گرماپای اختصاص داشت که با همت کارشناسان گروه سلامت محیط، آزمون‌های هتروتروف نیز به عنوان بخش جدید میکروبی همزمان با آغاز دهه مبارک فجر سال98  به فعالیت‌های این آزمایشگاه‌ها افزوده شد.

به گفته مدیر گروه سلامت محیط معاونت بهداشت 13 استخر در محدوده دانشکده علوم پزشکی آبادان فعالیت می‌کنند و مردم در صورت مشاهده هرگونه مشکل بهداشتی در استخر با شماره 190 تماس بگیرند و مطمئن باشند در کمتر از ۲۴ ساعت موضوع توسط کارشناسان بهداشت محیط مورد بررسی قرار می‌گیرد و استخرهایی که دارای آلودگی هستند، پس از طی مراحل اداری به مراجع قضایی معرفی شده و در صورت عدم رفع نواقص پلمپ خواهند شد.