1398/12/7 چهارشنبه

تهیه مواد لازم و تجهیزات حفاظت شخصی مهم‌ترین نیاز پرسنل درمانی منطقه.

فرمانده ستاد مبارزه با کرونا ویروس اروند گفت: در حال حاضر تهیه مواد و تجهیزات حفاظت شخصی مهم‌ترین بخش از نیاز پرسنل درمانی منطقه آزاد اروند در مقابله با موارد احتمالی کرونا ویروس است. .

به گزارش وب‌دا از آبادان، با حضور اسمعیل زمانی مدیرعامل سازمان منطقه آزاد اروند، دکتر شکراله سلمان‌زاده رییس دانشکده علوم پزشکی آبادان و جمعی از مقام‌های مسوول در منطقه، نخستین جلسه ستاد پیشگیری و مقابله با کرونا ویروس در محل سازمان منطقه آزاد اروند برگزار شد.

در این جلسه با تشخیص مدیرعامل سازمان منطقه آزاد اروند، سلمان‌زاده را به عنوان فرمانده ستاد مبارزه با کرونا ویروس منطقه آزاد اروند تعیین نمود.

رییس دانشکده علوم پزشکی آبادان و فرمانده ستاد مبارزه با کرونا ویروس اروند در این نشست اظهار کرد: در حال حاضر تهیه مواد و تجهیزات حفاظت شخصی مهم ترین بخش از نیاز پرسنل درمانی منطقه آزاد اروند در مقابله با موارد احتمالی کرونا ویروس است.

وی گفت: درست است که تا این لحظه هیچ مورد قطعی از بیمار مبتلا به ویروس کرونا در منطقه شناسایی نشده است، اما با پیشروی آن در سطح کشور باید همه تدابیر لازم را در دستور کار خود قرار دهیم.

او با بیان اینکه بیمارستان طالقانی آبادان به عنوان بیمارستان معین برای پذیرش بیماران احتمالی مبتلا به کرونا ویروس در جنوب غرب خوزستان در نظر گرفته شده است، اضافه کرد: تلاش می‌شود که با تخلیه بخشی از این بیمارستان و ارجاع بیماران غیر کرونایی به دیگر بیمارستان‌های منطقه، بیشترین فضا را برای پذیرش موارد احتمالی درگیر ویروس در روزهای آینده  اختصاص دهیم.

فرمانده ستاد مبارزه با کرونا ویروس اروند تصریح کرد: اطلاع‌رسانی در ابعاد وسیع و نکات پیشگیرانه از جمله مباحثی است که باید بیش از هر چیز به منظور بالا بردن بهداشت و آگاهی عمومی بر آن تکیه کنیم.

لازم به ذکر است که لغو ورود کاروان راهیان نور، برنامه‌های ورزشی، مذهبی، همایش‌ها و ماموریت‌های اداری از دیگر موارد مهمی بود که در این نشست بر آن تاکید شد.