1398/12/7 چهارشنبه

راه‌اندازی آزمایشگاه ایمنی صنعتی دانشکده علوم پزشکی آبادان.

معاون آموزشی، تحقیقات و فناوری دانشکده علوم پزشکی آبادان از راه‌اندازی آزمایشگاه ایمنی صنعتی و ارگونومی این دانشکده خبر داد. .

دکتر سارا مبارک صبح امروز در گفتگو با خبرنگار وب‌دا در آبادان گفت: با توجه به ضرورت نیازهای آموزشی دانشجویان دانشکده علوم پزشکی آبادان و نظر به پیگیری‌های گروه بهداشت حرفه‌ای این دانشکده، این آزمایشگاه تجهیز و راه‌اندازی شد.

وی افزود: احداث و راه‌اندازی، تجهیز و بهره‌برداری از این آزمایشگاه با اعتباری بالغ بر 500 میلیون تومان صورت گرفت که تعدادی از تجهیزات از قبیل دﺳﺘﮕﺎه آﻧﺘﺮوﭘﻮﻣﺘﺮي، اودیومتر، ست ﮐﻮﻟﯿﺲ ﺳﺎده و خط‌کش، ست آنتروپومتر و اسپیرومتر، خریداری شده و به بهره‌برداری رسیده و مابقی دستگاه‌ها نظیر ضربان ﺳﻨﺞ ﻗﻠﺐ، اودیومتر، ارت سنج، ﻣﻮﻟﺘﯽﻣﺘﺮ، اﺳﺘﺎدﯾﻮﻣﺘﺮ ، دوچرخه ارگومتر و تابلو حریق در حال خرید و راه‌اندازی هستند.

وی گفت: بدیهی است که راه‌اندازی این آزمایشگاه، گام بزرگی در راستای تصویب دایمی رشته بهداشت حرفه‌ای در دانشکده علوم پزشکی آبادان است.

دکتر مبارک بیان کرد: آزمایشگاه ارگونومی و ایمنی صنعتی، علاوه بر بحث آموزش دانشجویان رشته بهداشت حرفه‌ای می‌تواند در رابطه با ایمنی صنعتی و طب کار، سنجش میزان سلامت و توانایی جسمانی، اندازه‌گیری، ارزیابی و کنترل وضعیت ارگونومی در محیط کار و مشاغل مختلف، انجام تحقیقات در زمینه‌های مختلف ارگونومی و ایمنی و همچنین طراحی سیستم های اعلام و اطفاء حریق، خدمات ارائه دهد، لذا از پتانسیل این آزمایشگاه می‌توان برای انجام خدمات و تامین نیازهای صنایع منطقه نیز استفاده کرد.