سه‌شنبه 12 فروردين 1399
1398/11/29 سه‌شنبه

بازرسی سرزده معاونت غذا و دارو از شرکت های تولیدی مواد غذایی .

رئیس اداره نظارت بر مواد غذایی معاونت غذا و دارو آبادان از شرکت های تولیدی شهرک صنعتی بازدید به عمل آورد.

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو آبادان :مهندس جهاد امیری رئیس اداره نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشکده علوم پزشکی آبادان در معیت دکتر جعفری نیا کارشناس امور حقوقی و کارشناسان نظارت بر مواد غذایی از شرکتهای واقع در شهرک صنعتی آبادان بازرسی به عمل آوردند .

در این بازدید ،ضمن بررسی وضعیت کلی شرکت های مورد بازرسی ،برآوردی جامع از نواقص و مشکلات موجود به عمل آمد و به مسئولین حاضر تذکرات مورد نیاز در خصوص اقدامات لازم جهت رفع نواقص موجود داده شد.

مهندس امیری در گفتگو با مدیرعامل شرکت های مورد بازدید ،ضمن تاکید بر اهمیت ایمنی محصولات تولیدی و لزوم رعایت اصول بهداشتی ،ادامه روند تولید را منوط به رعایت کلیه اصول بهداشتی جهت تامین سلامت مصرف کنندگان دانستند.

لازم به ذکراست در این بازرسی همکاران بهداشت حرفه ایی معاونت بهداشت نیز حضور داشتند.