پنجشنبه 8 اسفند 1398

1398/11/15 سه‌شنبه

معدوم‌سازی 3 تن خرمای مضافتی در آبادان.

معاون غذا و دارو دانشکده علوم پزشکی آبادان از معدوم‌سازی خرمای مضافتی غیر قابل مصرف به وزن بیش از 3 تن و به ارزش ریالی بیش از یک میلیارد و 800 میلیون ریال در آبادان خبر داد..

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو آبادان :دکتر هدا مجیری در گفتگو با خبرنگار وب‌دا در آبادان اظهار کرد: در بهمن ماه سالجاری نظر به درخواست یکی ازشرکت‌ها در خصوص نمونه‌برداری بیش از 3 تن خرمای مضافتی به منظور صادرات،کارشناسان این معاونت در اسرع وقت نسبت به نمونه برداری اقدام کردند که براساس نتایج آزمایشگاهی جوابیه غیر قابل مصرف انسانی حاصل شد.

معاون غذا و دارو دانشکده علوم پزشکی آبادان اضافه کرد: با توجه به اهمیت موضوع و سلامت مصرف‌کننده، خرمای مذکور توسط کارشناس نظارت بر مواد غذایی و امور حقوقی بررسی شد و بعلت مضر بودن برای سلامت مصرف‌کننده، پس از انجام مراحل قانونی و قضایی در حضور کارشناسان این معاونت منهدم شد.

وی خاطر نشان کرد: شهروندان در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی موضوع را برای پیگیری و برخورد قانونی از طریق شماره تماس 06153329017 به واحد رسیدگی به شکایات معاونت غذا و دارو آبادان اطلاع دهند.