پنجشنبه 8 اسفند 1398

1398/11/16 چهارشنبه

کمک ۴ میلیارد ریالی دارو به بیماران صعب العلاج و خاص/ انجام ۴۰۱ مورد بازرسی طی ۹ ماهه ۹۸/ معاونت غذا و دارو دانشکده علوم پزشکی آبادان از سطح ۳ به ۲ ارتقاء یافت.

معاون غذا و داروی دانشکده علوم پزشکی آبادان از کمک ۴ میلیارد ریالی این معاونت به بیمارستان خاص و صعب العلاج در جنوب غرب خوزستان(محدوده فعالیت دانشکده علوم پزشکی آبادان) خبر داد..

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو آبادان، دکترهدی مجیری ظهر امروز در نشست خبری که به مناسبت دهه فجر در محل سرسرای اجتماعات ستاد دانشکده علوم پزشکی آبادان برگزار شد، اظهار کرد: در مرداد امسال به عنوان معاونت برتر در سطح دانشگاه‌های تیپ سه علوم پزشکی کشور معرفی شدیم و طبق برنامه‌ریزی انجام شده و همکاری و همراهی تمامی همکارانمان موفق به ارتقای سطح این معاونت از سه به دو شدیم.

ایشان افزودند: با این ارتقاء توانستیم در کنار دیگر دانشگاه‌های حاضر در مرکز استان قرار بگیریم و این افتخار بزرگی برای سلامت منطقه است.

معاون غذا و داروی دانشکده علوم پزشکی آبادان در پایان با اشاره به انجام ۴۰۱ مورد بازرسی در ۹ ماهه امسال، افزود: در جریان کل بازرسی های انجام شده ۴۸ مورد آن منجر به کشف یک هزار و ۷۳۲ مورد اقلام مختلف با ارزش ریالی ۵۳۴  میلیون ریال شد.