سه‌شنبه 12 فروردين 1399

1398/11/28 دوشنبه

کمیته فنی تخصصی بررسی صلاحیت پروانه های بهداشتی برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو آبادان: کمیته فنی و تخصصی تایید صلاحیت پروانه های بهداشتی در معاونت غذا و دارو دانشکده علوم پزشکی آبادان برگزار گردید.
در کمیته مذکور که با حضور مهندس جهاد امیری رئیس اداره غذا و محصولات آرایشی- بهداشتی معاونت، دکتر محمدعلی نوری عضو هیئت علمی دانشگاه چمران و مسئول آزمایشگاه کنترل کیفی و کارشناسان واحد صدور پروانه و کارشناسان تخصصی معاونت تشکیل شد، درخواست ها و مدارک ارائه شده از شرکت های متقاضی مورد بررسی قرار گرفت

و در نهایت پس از جمع بندی کلی با صدور  یک پروانه مسئول فنی مخالفت گردید و صدور یک پروانه مسئول فنی به جلسات بعدی موکول شد.

همچنین لازم به بذکر است در کمیته یاد شده در خصوص ساماندهی و تسهیل در روند دریافت مجوز فعالیت کارگاه های بسته بندی خانگی بحث و تبادل نظر گردید.