دوشنبه 12 خرداد 1399

1398/12/5 دوشنبه

پیام تبریک معاون غذا و دارو دانشکده علوم پزشکی آبادان به مناسبت روز مهندس.

دکتر هدا مجیری معاون غذا و دارو آبادان در پیامی پنجم اسفندماه زادروز خواجه نصیرالدین طوسی و روز مهندس را به تمامی تلاشگران این عرصه در حوزه سلامت، دانشکده و معاونت غذا و دارو تبریک گفت.

به نقل از روابط عمومی معاونت غذا و دارو آبادان، دکتر هدا مجیری معاون غذا و دارو در پیامی پنجم اسفندماه زادروز خواجه نصیرالدین طوسی و روز مهندس را به تمامی تلاشگران این عرصه در حوزه سلامت، دانشکده و معاونت غذا و دارو تبریک گفت:

ابو جعفر محمد بن محمد بن حسن توسی ، مشهور به خواجه نصیرالدین در ۵ اسفند ۵۷۹ در توس دیده به جهان گشود. خواجه نصیرالدین توسی شاعر ، فیلسوف ، متکلم ، فقیه ، دانشمند ، ریاضی دان و منجم ایرانی سده هفتم است و به افتخار روز تولد این دانشمند بزرگ پنجم اسفند به عنوان روز مهندس نام گذاری شده است.

اینجانب این روز را به کلیه مهندسین زحمتکش حوزه سلامت، دانشکده و معاونت غذا و دارو تبریک و تهنیت عرض نموده و امید است با الهام از فناوری های نوین وخلاقانه و همسو با رعایت مقررات مهندسی و اخلاق اسلامی و حرفه ای اندیشه و روش مهندسان ایرانی برای همگان همانند گذشته الگو قرار گیرد.