دوشنبه 12 خرداد 1399

1398/12/14 چهارشنبه

نرخ مصوب الکل در جنوب غرب خوزستان اعلام شد.

از سوی معاونت غذا و دارو دانشکده علوم پزشکی آبادان نرخ مصوب الکل در جنوب غرب خوزستان (شهرستانهای آبادان، خرمشهر و شادگان) اعلام شد..

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو آبادان :

دکتر هدی مجیری در گفتگو با خبرنگار آریا در آبادان اظهار کرد: بر این اساس نرخ مصوب الکل بدون گلیسیرین به ازای هر 120 سی سی 55 هزار ریال، برای هر 240 سی سی 100 هزار ریال، برای هر نیم لیتری 190 هزار ریال و برای هر یک لیتر 370 هزار ریال می باشد.

وی افزود: همچنین قیمت مصوب الکل دارای گلیسیرین به ازای هر 120 سی سی 65 هزار ریال، به ازای هر 240 سی سی 110 هزار ریال، به ازای هر نیم لیتری 245 هزار ریال و به ازای هر یک لیتر 400 هزار ریال است.

گفتنی است طبق برنامه ریزی و هماهنگی های انجام شده کارخانه الکل سازی خرمشهر پس از تهیه الکل مورد نیاز، آنها را در بشکه های 60 لیتری بسته بندی و در اختیار دانشکده علوم پزشکی آبادان جهت توزیع در داروخانه های شهرستانهای آبادان و خرمشهر و شادگان قرار می دهد.