يكشنبه 17 فروردين 1399

1398/10/4 چهارشنبه

گزارشی از آیین هفته پژوهش منطقه‌ اروند در سال 1398.

هفته پژوهش و فناوری امسال به صورت منطقه‌ای از 23 الی 30 آذر برگزار شد..

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی، تحقیقات و فناوری دانشکده علوم پزشکی آبادان، هفته پژوهش و فناوری سال جاری به صورت منطقه‌ای از 23 الی 30 آذر در سالن همایش‌های سازمان منطقه آزاد اروند برگزار شد.

دکتر سارا مبارک؛ معاون آموزشی، تحقیقات و فناوری دانشکده علوم پزشکی آبادان و عضو شورای سیاست‌گزاری پژوهشی سازمان منطقه آزاد اروند گفت: با هماهنگی‌ها و پیگیری‌های شورای سیاست‌گزاری پژوهشی این سازمان طی 3 ماه اخیر، بزرگداشت هفته پژوهش و فناوری امسال به صورت متمرکز و با حضور دانشگاه‌ها، مراکز آموزشی و شرکت‌های فعال در حوزه پژوهش و فناوری برگزار شد.

دکتر مبارک گفت: پس از یک هفته تلاش مستمر این شورا و برگزار کنندگان این بزرگداشت و حضور فعال دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی، از برگزیدگان پژوهشی درتمامی حوزه ها تقدیر شد.

وی گفت: همچنین در پایان یک غرفه از میان غرفه‌های حاضر در این همایش به عنوان غرفه برتر انتخاب شد که غرفه دانشکده علوم پزشکی آبادان موفق به کسب این عنوان شد.

عكس های مرتبط :