استمرار نظارت بر کارخانجات بسته بندی خرما در شهرستان شادگان
بیش از ۳۵۰ مورد بازرسی از نیمه دوم اسفند ماه ۱۴۰۲ تا کنون همزمان با آغاز طرح تشدید نظارت های نوروزی
استمرار بازرسی از مراکز فروش گیاهان دارویی و عطاری ها در آبادان
نظارت مستمر بر فروشگاههای آرایشی و بهداشتی در شهرستان آبادان
تداوم نظارت بر مجتمع سردخانه نگهداری مواد غذایی در شهرستان آبادان.
تداوم نظارت بر شرکتهای تولید انواع نوشیدنی در شهرستان آبادان
بازرسی از شرکت تولید و بسته بندی میگوی خشک شده در آبادان
مضرات نگهدارنده ها چیست؟ کدام خوراکی ها دارای مواد نگهدارنده هستند ؟ چه نگهدارنده های مجاز خوراکی وجود دارد ؟
نشانگر رنگی یا چراغ راهنمای تغذیه ای چیست؟
ماندگاری مواد غذایی راه های افزایش ماندگاری مواد غذایی
فرمولاسیون طعم دهنده های مصنوعی
تشکیل کمیسیون فنی و تخصصی بررسی صلاحیت پروانه های بهداشتی واحدهای تولیدی غذایی، آرایشی و بهداشتی در ستاد معاونت غذا و دارو آبادان
برگزاری کارگاه آموزشی در خصوص روش های تشخیص مواد غذایی مجاز و غیرمجاز
تشکیل کمیته فنی_تخصصی بررسی صلاحیت پروانه های موسسات تولیدی
تشکیل کمیسیون فنی_تخصصی بررسی صلاحیت پروانه های واحدهای تولیدی
تشکیل کمیسیون فنی و تخصصی بررسی صلاحیت پروانه های واحدهای تولیدی غذایی، آرایشی و بهداشتی در ستاد معاونت غذا و دارو آبادان
برگزاری کارگاه آموزشی آشنایی با ماشین ها/ تجهیزات مورد استفاده در صنایع غذایی
برگزاری دوره آموزشی با موضوع نشانگر رنگی محصولات غذایی، نحوه تشخیص محصولات سلامت محور مجاز از غیر مجاز و نحوه پیگیری شکایات از محصولات غذایی، آرایشی و بهداشتی ویژه موسسه توانمند سازی کودکان و معلولین تکما درشهرستان آبادان
صبح امروز آنجام شد
بازدید علمی- آموزشی دانشجویان رشته پرستاری از معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی آبادان.
بازدید علمی دانشجویان رشته پرستاری از معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی آبادان.